Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

De Havenkroeg Kwis!

De Havenkroeg Kwis op partyschip “de Ameland”

Dé  kwis avond vind plaats op partyschip “de Ameland”.  Deze avond druipt van de actualiteit, dramatiek, competitie en variatie!

In de grote zaal van dit schip bieden wij U geweldig entertainment en natuurlijk onze nieuwe kwis in diverse smaken. U betaalt voor een leuke avond met prachtige prijzen! Kom deze ultieme avond uit met je vrienden, collega’s, vriendinnen, jaargenoten, familieleden of met je hele sportvereniging  beleven op “de Ameland” en laat je testen op je parate kennis door bekende Rotterdammers!  En zie daarnaast ook nog de kekke skyline van Rotterdam! Kijken is weten!

Onder leiding van  Roel Pot, Jack Kerklaan of Johnny Valentino wordt  de Havenkroeg  Quiz gepresenteerd. Afhankelijk van de presentator aangevuld met anekdotes,  sterke verhalen of  zang.  Altijd luchtig, gevat, adrem, dwars door het midden en recht voor zijn raap.  In 7 Kwisrondes wordt bepaald welk team de winnaar wordt van onze wisselbokaal en daarnaast ook nog  originele prijzen mee naar huis kan nemen! Per avond zullen er 3 cadeaus uit gaan.

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de bar .

Tickets voor deze show te koop voor: € 29,50 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

Actie: Boek voor 10 personen en ontvang de 11de ticket gratis!!  

Data 2018:

 Deze avond is inclusief: 

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • 7 speelrondes in diverse categorieën
 • 3 uur durende  vaart door (de havens van) Rotterdam
 • Entertainment van uw Gastheer/Quizmaster
 • Luxe te winnen kado’s

Tijden:

Deuren open: 19:30 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam.
Bestel uw kaarten nu hier!

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Kennie, Kannie, Kwis valt onder het entertainment. Drankjes en Hapjes zijn exclusief.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten