Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

GlamourShow met bingo op de Maas!

Glamour Show op een partyschip

Dé  glamourshow met gratis bingoronde’s vindt plaats op een partyschip. Dit unieke partyschip vertrekt van de Parkhaven, onder de Euromast,  in Rotterdam!  In de grote zaal van dit schip bieden wij u geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor een leuke rondvaart met Glamourshow, de bingo met prachtige prijzen is gratis en onderdeel van het entertainment! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven op ons schip en zie naast het  enerverend entertainment ook nog de fabuleuze skyline van Rotterdam! ( u betaald voor de rondvaart, het entertainment is gratis)

 

 

Onder leiding van Johnny Valentino wordt de Glamourshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal de hele avond zingen, presenteren en vermaken,  Er zijn 7 gratis bingo rondes waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus gratis weggegeven worden. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee!

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de gratis cadeaus.

Wellicht ten overvloede, maar het is gedurende deze avond niet toegestaan om eigen dranken of hapjes aan boord te nuttigen tijdens de vaart.

Tickets voor deze rondvaart met gratis entertainment te koop voor: € 39,95 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

Actie: Boek voor 10 personen en ontvang de 11de ticket gratis!!  

DATA 2018 & 2019

 Deze rondvaart is inclusief: 

 • 3 uur durende  rondvaart door (de havens van) Rotterdam
 • met gratis:
 • Ontvangst met een glas prosecco
 • gratis bingo als onderdeel van de entertainment show
 • Rondgang met zoete snacks
 • Entertainmentshow van Johnny Valentino
 • Leuke kraampjes met “dames artikelen”

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam.
Bestel uw rondvaart kaarten nu hier!

LET OP!  U boekt en betaald voor een ticket voor de Rondvaart. De Glamourshow valt onder het gratis entertainment.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten