Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Glamourbingo op de Maas

Bingo spelen op een partyschip

Dé  glamourshow met gratis bingoronde’s vindt plaats op een partyschip. Dit unieke partyschip vertrekt van de Parkhaven, onder de Euromast,  in Rotterdam!  In de grote zaal van dit schip bieden wij u geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor een leuke rondvaart met Glamourshow, de bingo met prachtige prijzen is gratis en onderdeel van het entertainment! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven op ons schip en zie naast het  enerverend entertainment ook nog de fabuleuze skyline van Rotterdam! 

Onder leiding van onze entertainers wordt de Glamourshow gepresenteerd. Een muzikale beleving, 7 gratis bingo rondes en een avondvullende show.

Tijdens de Bingo kunt u diverse leuke en originele prijzen verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde maakt u kans op 3 cadeaus.

In de pauzes worden de beste hits muzikaal gebracht en natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze entertainers dansen graag met u mee.

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen. Ook kunt u nog extra bingokaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus

Deze rondvaart is inclusief: 

  • 3 uur durende  rondvaart door (de havens van) Rotterdam
  • Ontvangst met een glas prosecco
  • Bingo als onderdeel van de entertainment show
  • Rondgang met zoete snacks
  • Entertainmentshow
  • Leuke kraampjes met “dames artikelen”

Tickets voor deze rondvaart met gratis entertainment te koop voor: € 39,95 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

DATA 2019

  • 30 november

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

LET OP!  U boekt en betaald voor een ticket voor de Rondvaart. De Glamourshow valt onder het gratis entertainment.

Wellicht ten overvloede, maar het is gedurende deze avond niet toegestaan om eigen dranken of hapjes aan boord te nuttigen tijdens de vaart.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek