Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

28 oktober, Oktoberfest Bootsfahrt

Het gezelligste Duitse feest vol met pullen bier, partyhits uit de bergen en natuurlijk een echte Duitse foodcorner! Haal je lederhose en dirndl uit de kast en leer de Duitse party hits uit je hoofd want 28 oktober is het zo ver!

Speciaal voor dit evenement komt de Duitse band Firma Holunder onze kant op om samen met  de DJ  er een spetterende feest van te maken aan boord van Partyschip De Ameland. De dresscode is natuurlijk vanzelfsprekend, dus trek je lederhose uit de kast en je dirndl van zolder!

 

Datum: 28 oktober
Tijd: 19:00 – 01:00 uur (inschepen 19:00 – 20:00 uur, vertrek 20:00 uur)
Locatie: Partyschip De Ameland
Adres: Parkhaven, 3016 GM Rotterdam
Ticket vanaf: € 52,50 per persoon

 

Tickets bestellen door hier te klikken 

 

Om ca. 19:00 uur wordt u hartelijk door het personeel in dirndls en lederhoses van De Ameland ontvangen. Na de schnaps kunt u plaats nemen aan de bierbanken die wij op het schip voor alle gasten plaatsen. Bij ons bedienend personeel kan een bierpul besteld worden. Natuurlijk kan er ook een wijntje of frisje gedronken worden.

De avond zal van start gaan met een heerlijke (duitse) maaltijd. We starten met een heerlijke soep uit een broodje (optioneel). Hierna gaan wij over tot de echte Duitse maaltijd. Vanuit een buffet kunnen uw gasten diverse heerlijke bordjes laten samenstellen door de koks. We sluiten de maaltijd af met warme Apfelstrudel met vanille saus, bolletje ijs en besneeuwd met poeder (optioneel).

Na de culinaire invulling kan het feest beginnen! De band Firma Holunder weet wel hoe ze een feestje moeten maken, afgewisseld door de DJ wordt het schip omgetoverd tot één groot feest! Er kan tot in de late uurtjes gedanst worden, maar natuurlijk kan er ook genoten worden van het prachtige uitzicht tijden de rondvaart. Op het Topdek kunt u zich even terug trekken van het feestgesuis om te genieten van de skyline van Rotterdam.

Om ca. 24:00 uur komt er een eind aan het feest. De Ameland keert terug naar de Parkhaven en meert aan. Er is nog tijd om na te kletsen/borrelen. Voor de gasten die de boot willen verlaten is dit ook mogelijk. Om 01:00 uur sluiten we deuren, het einde van een fantastische avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Tickets bestellen door hier te klikken 

 

Toegangsticket incl. buffet € 52,50 p.p. 

Toegangsticket incl. buffet + voor- en nagerecht € 62,50 p.p. 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten