Unieke avond uit
€61,50 - €81,50
Parkhaven, Rotterdam

Bootsfahrt

Het gezelligste Duitse feest vol met pullen bier, partyhits uit de bergen door een echte Duitse Band, de Fa. Hollunder en natuurlijk een echte Duitse foodcorner!  Haal je lederhose en dirndl uit de kast en leer de Duitse party hits uit je hoofd want in oktober is het zo ver!

Speciaal voor dit evenement komt de Duitse band Firma Holunder onze kant op om samen met  de DJ  er een spetterende feest van te maken aan boord van Partyschip De Ameland. De dresscode is natuurlijk vanzelfsprekend, dus trek je lederhose uit de kast en je dirndl van zolder! 

}
Inschepen 19:30
Varen 20.00
}
Einde 00:00 - 01:00

De Avond

Om 19:30 uur wordt u hartelijk door het personeel in dirndls en lederhoses van De Ameland ontvangen. Na de schnaps kunt u plaats nemen aan de bierbanken die wij op het schip voor alle gasten plaatsen. Bij ons bedienend personeel kan een bierpul besteld worden. Natuurlijk kan er ook een wijntje of frisje gedronken worden. (consumpties zijn optioneel)

De avond zal van start gaan met een heerlijke (Duitse) maaltijd. We starten met een heerlijke soep uit een broodje (optioneel). Hierna gaan wij over tot de echte Duitse maaltijd. Vanuit een buffet kunnen uw gasten diverse heerlijke bordjes laten samenstellen door de koks. We sluiten de maaltijd af met warme Apfelstrudel met vanille saus, bolletje ijs en besneeuwd met poeder (optioneel).

Na de culinaire invulling kan het feest beginnen! De band Firma Holunder weet wel hoe ze een feestje moeten maken, afgewisseld door de DJ wordt het schip omgetoverd tot één groot feest! Er kan tot in de late uurtjes gedanst worden, maar natuurlijk kan er ook genoten worden van het prachtige uitzicht tijden de rondvaart. Op het Topdek kunt u zich even terug trekken van het feestgesuis om te genieten van de skyline van Rotterdam.

Om ca. 24:00 uur komt er een eind aan het feest. De Ameland keert terug naar de Parkhaven en meert aan. Er is nog tijd om na te kletsen/borrelen. Voor de gasten die de boot willen verlaten is dit ook mogelijk. Om 01:00 uur sluiten we deuren, het einde van een fantastische avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

Prijzen & beschikbaarheid

 

Tickets
Regulier ticket inclusief buffet €61,50

Buffet (excl. drankjes)
Bootsfahrt feest

Ticket inclusief drankenarrangement €81,50

Buffet incl. drankjes
Bootsfahrt feest

Dranken op de avond los bij te bestellen, middels munten of van te voren dranken arrangement af te nemen.