Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

19 juni Vaderdag cruise

zondag 19 juni Vaderdag cruise

Ook zo’n zin om je vader te verrassen met Vaderdag? Vaar dan op zondag 19 juni 2016 mee met de Vaderdag brunchvaart op het mooie Rotterdamse schip ‘de Ameland’. Wij bieden je een heerlijke brunch aan in een ontspannen sfeer met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Je kunt genieten van onze toetsenist Hugo van Ringelenstijn die je tijdens deze brunch zal vermaken met zijn muzikale talent.

Tijden

Vanaf 11:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 12:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.
Om 15:00 uur is het einde van een fantastische rondvaart aan boord van De Ameland.

Arrangement

Deze brunch bedraagt voor volwassenen € 45,- en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar €30,-. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment, de brunch en non-alcoholische dranken. Uitgebreide brunch met heerlijke gerechten. Dit is exclusief € 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

  • Uitgebreide brunch
  • Live entertainment
  • Prachtige havencruise
  • Non- alcoholische dranken*

* De gedurende rondvaart kunt u drankjes bestellen zoals koffie, thee assortiment, (karne-)melk, jus d’orange, appelsap, overige frisdranken en karvan cevitam voor de kleintjes.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek