Vaderdag

 

Zondag 16 juni de Wannabiezz Vaderdag Special

de Wannebiezz zetten alle Vaders in het zonnetje tijdens een Rotterdamse rondvaart op Partyschip de Ameland!

Op zondag 16 juni is het weer tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten! Verras je vader, opa, partner of echtgenoot met een welverdiend, compleet verzorgd, dagje uit. Geniet van een rondvaart door de Wereldhaven van Rotterdam, lekkere hapjes, mooie wijnen en bovenal heel veel gezelligheid en een fantastische show van de Wannebiezz.

De entertainers van de Wannebiezz halen alles uit de kast om er een dolle boel van te maken voor jong en oud. Een aaneenschakeling van kolder en gekkigheid in een humoristische, muzikale en vooral interactieve show, waarbij zelfs de meest verlegen personen te porren zijn voor een liedje of een dansje. Geen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop. Veel gouwe ouwe (en soms wat foute) hits garanderen een te gek meezingfeest vol Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor!

De Ameland zal een rondvaart van 2,5 uur maken door de beroemde haven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is! Uiteraard kun je wel altijd genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, het SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Ook zal je versteld staan van de bedrijvigheid op het water. De mannen van de Wannebiezz gaan met ieder gezin op foto, die alle vaders als cadeautje mee mogen nemen naar huis.

Het arrangement
– Rondvaart van 2,5 uur door Wereldhaven Rotterdam
– Optreden van de Wannebiezz
– Gezinsfoto met de Wannebiezz
– Welkomstdrankje
– Luxe koude tapas hapjes
– Warme hapjes zoals kipspiesjes, scampi’s en dim sum
– Zoete lekkernijen na

Tijden
14:00 uur Inschepen
14:30 uur Vertrek en koude hapjes (tapas)
15:00 uur Show blok 1
15:30 uur Pauze en warme hapjes
16:00 uur Show blok 2
16:30 uur Einde show en friandise bonbonnerie
17:00 uur Einde vaart

Prijs:

€ 62,50 per persoon
Kinderen jonger dan 4 gratis

Locatie:

Partyschip De Ameland. Parkhaven 7, 3016 GM Rotterdam (t.o. de Euromast)

TICKETS: KLIK HIER

Een andere vaderdag-rondvaart? Kijk voor meer informatie:

Brandaris (Beren Boot)
Marlina