image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

VIP arrangement

Maak uw spetterende avond compleet en boek het VIP Arrangement!

Wordt u onze VIP op Partyschip De Ameland?! Wordt VIP en kom exclusief eerder aan boord van ons partyschip De Ameland! U wordt ontvangen met een overheerlijk drankje. Hierna volgt een korte rondleiding van onze gastvrouw. Vervolgens wordt u naar het topdek geleid waar u ontvangen wordt met luxe hapjes. Om half 8 zal onze gastvrouw u begeleiden naar de beste tafels van het schip en kijkt u uit naar een spectaculaire avond.

 

VIP ontvangst: €7,50 per persoon inclusief:

  • Overheerlijk welkomst drankje
  • Luxe hapjes op het topdek
  • Half uur eerder aan boord
  • Beste tafels van het schip

Mogelijk bij groepen vanaf 20 personen. 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten