Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

 Aegon De Ameland  drankenarrangement Dinnershow MichelAnn op De Ameland. Partyservice. Foto Marco De Swart

Diner bijboeken € 24,95 p.p.

Drankenpakket vanaf €20,00 p.p.

Entertainment op hoog niveau.

Wanneer u het diner bijboekt kunt u tijdens de cruise onbeperkt genieten van onze uitgebreide warm en koud buffetten en natuurlijk een bijpassend dessert. Onze buffetten zijn seizoens gebonden en iedere vaart een verrassing. Een drankje bij een spetterende avond hoort hier natuurlijk bij. Vanaf 20 euro p.p. kunt u een drankenpakket bijbestellen. Met een drankenpakket kunt u onbeperkt drankjes nuttigen binnen dit arrangement. Onze entertainmentteams bieden op een ongedwone manier een gezellige avond aan. Naast het entertainment kunt u natuurlijk ook genieten van de prachtige rondvaart langs de highlights van Rotterdam.

 

Gefeliciteerd met uw gewonnen waardebon voor een van onze spetterende dinershows aan boord van partyschip De Ameland in Rotterdam.

Met uw waardebon van vakantieveilingen kunt u hier uw tickets boeken voor het door uw gewonnen arrangement. Dit zijn twee plaatsen in de panoramasalon, derderangs plaatsen.

Hieronder vindt u de arrangementen met drankenpakket en/of diner. Dit is uiteraard niet verplicht, maar is zeker aan te raden om uw avond heerlijke onbezorgd te maken. Wanneer u kiest voor een combinatie van een drankenpakket en diner wordt u automatisch gratis geüpgraded naar eerste of twee rangsplaatsen.

Eten en drankenarrangementen dient u van te voren te reserveren. Aan boord is het niet mogelijk om nog eten en/of een drankenpakket  bij te bestellen of te betalen!

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten