Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Unieke bedrijfsuitjes

Is het weer de tijd van het jaar dat het tijd wordt voor de jaarlijkse barbecue, bowling- of steengrillavond op het werk, maar bent u toe aan iets anders? Een invulling van deze gelegenheid waar u zelf niets meer aan toe hoeft te voegen? Het toppunt van unieke bedrijfsuitjes wordt u geboden door Theater op het Water: een unieke theatervoorstelling, op een boot en inclusief diner. Dit noemen wij een dinnershow, een unieke combinatie van entertainment en dineren en dat terwijl u op een boot vaart.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat bestaat uit enthousiaste, ervaren en professionele acteurs en actrices. Deze groep mensen wordt aangevuld met koks die hun weg in de keuken weten en betrouwbare zeelui die ons partyship bevaren. Niet alleen is Theater op het Water ven de meest unieke bedrijfsuitjes maar biedt ook een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Kiezen uit vier dinnershows

Wij bieden u de keuze uit vier shows, ieder met een eigen verhaal en sfeer. Graag nodigen wij u uit op Partyschip de Ameland, voor een unieke ervaring. De vier shows die wij op dit moment aanbieden voor unieke bedrijfsuitjes zijn:

  • A la Carte;
  • The Loveboat;
  • Miami Moonlight Cruise;
  • Stookolie & Dreams.

Meer over deze vier dinnershows, leest u hier.

Online reserveren

Wilt u samen met uw collega’s genieten van unieke bedrijfsuitjes en online reserveren bij Theater op het Water? Boek snel en gemakkelijk uw zitplaatsen op deze website. Bent u met meer dan 100 collega’s aanwezig? Dan kunnen wij samen met u een eigen invulling aan uw bezoek geven, vul daarvoor ons offerte formulier in of neem contact met ons op. Ook wanneer u een vraag of opmerking heeft voor u een reservering maakt kunt u contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel!

Unieke bedrijfsuitjes

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten