Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Sinterklaas en de kapotte tijdmachine

Sinterklaas en de kapotte tijdmachine

‘Sinterklaas en de kapotte tijdmachine’ is een 60 minuten durende Sinterklaas show is geschikt voor alle medewerkers en hun gezinnen van uw bedrijf of vereniging.

Een spannend verhaal, speciaal voor de show geschreven liedjes, traditionele Sinterklaas hits en heel veel interactie met de kinderen vormen de rode draad in deze show.

In “Sinterklaas en de kapotte tijdmachine” spelen Praatjespiet, professor Klapkater en vanzelfsprekend Sinterklaas de hoofdrol. Uiteraard aangevuld met de nodige Zwarte Pieten.

De show begint met een vrolijk openingslied, gezongen door Praatjespiet. Hierna heet Praatjespiet de kinderen welkom en bereidt ze voor op de komst van Sinterklaas. Op de achtergrond is Professor Klapkater druk, maar vooral verstrooid aan het werk. Er volgt een scène tussen Praatjespiet en Professor Klapkater, waarin de professor uiteindelijk zijn nieuwste uitvinding introduceert:

De Tijdmachine.

De professor vertelt dat de tijdmachine ervoor kan zorgen dat het sneeuwt in de zomer, de zon schijnt in de winter en… dat Sinterklaas op ieder gewenst moment van het jaar in Nederland kan zijn. En zeg nou eerlijk, welk kind wil dat nou niet? Waarom wachten tot 5 december als je in de lente ook al cadeautjes kunt krijgen? Als Praatjespiet om een demonstratie vraagt gaat alles mis. Praatjespiet is het zat en vraagt Professor Klapkater om Sinterklaas onmiddellijk tevoorschijn te laten komen. Na veel rook, flikkerende lampjes en draaiende zwaailichten gaat de tijdmachine open en…..de tijdmachine is leeg. Wat nu?

TIJDEN:

14:00 uur Inschepen
14:30 uur Varen
16:00 uur Einde

PRIJS:

€99,50 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 70 personen
€72,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 100 personen
€49,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 150 personen
€39,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 200 personen
€34,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 250 personen
€29,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 300 personen

Deze prijs is inclusief:
– een cadeautje voor de kinderen
– snoepgoed op tafel
– een rondvaart door de Rotterdamse stad
– een unieke Sinterklaasshow

Indien u de show exclusief voor uw bedrijf wilt kunt u via de onderstaande knop een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

DATA 2018

24 november

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten