Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Shows op locatie

Naast de dinnershows op ons eigen partyschip De Ameland kunnen wij ook dinnershows op uw locatie uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een dinnershow op maat leveren of onze standaard concepten als de Loveboot en de Sterren aan de Maas. Leuk tijdens uw personeelsfeest, familie uitje of seminar.

De dinnershows die wij aanbieden kunnen op diverse locatie’s uitgevoerd worden en zijn zeer flexibel. Ook zijn de shows te leveren met of zonder techniek. Naast de techniek kunnen natuurlijk als cateraar de catering voor uw verzorgen. Doordat wij de dinnershows zelf op ons schip uitvoeren kunnen wij hier een passend menu zeer op schrijven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze collega’s via info@partyservice.nl of u kunt bellen naar 0187-642090.

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten