Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Personeelsuitje Rotterdam

Bent u op zoek naar een uniek personeelsuitje Rotterdam waarmee u uw collega’s en medewerkers omverblaast? Kijk dan verder dan het bekende avondje bowlen en steengrillen, Oud-Hollandsche Spelen of wandelen in de natuur en picknicken als afsluiting. Theater op het Water biedt u iets veel indrukwekkenders dan dat, namelijk een combinatie van theater, varen en dineren.

Over ons

Zoals onze naam al verklapt, zijn wij een varend theater. Op onze showboot voeren wij diverse toneelstukken voor u uit, compleet met band en al. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat u door onze professionele chefs wordt voorgeschoteld.

Kiezen voor Theater op het Water

Er zijn meerdere redenen waarom u kiest voor één van de cruises die Theater op het Water u biedt. Hierboven las u al dat wij diner en entertainment combineren, maar u kiest ook voor ons als uw personeelsfeest Rotterdam, omdat:

  • Wij getrainde artiesten in huis hebben
  • Een goede prijs bieden en
  • Meerdere dinnershows

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt voor uw volgende personeelsfeest in Rotterdam? Blijf dan op deze website en maak van het keuzemenu gebruik om meer over onze shows te lezen. Ook kunt u direct online boeken. Zo weet u zeker dat u verzekerd bent van een uniek personeelsuitje in Rotterdam.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten