Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Personeelsuitje Den Haag

Op zoek naar een bijzonder personeelsuitje Den Haag of omgeving waarmee u echt indruk gaat maken? Een activiteit die meerdere aangename momenten bij elkaar telt en daardoor blijft verrassen? Kiezen voor Theater op het Water biedt precies dat en nog veel meer. Vele mensen kiezen voor een bezoek aan ons theater met vrienden en familie of juist met collega’s en zakelijke relaties.

Over Theater op het Water

Onze naam geeft het al weg, wij zijn letterlijk een theater op het water. Op onze boot worden met regelmaat dinnershows georganiseerd waarbij wij optreden en koken en u eet en uw ogen uitkijkt. Wij hebben voor deze combinatie gekozen om u een écht uniek personeelsfeest in de omgeving van Den Haag aan te kunnen bieden.

Kiezen voor Theater op het Water

Er zijn meerdere redenen waarom vele mensen u voorgingen en kozen voor Theater op het Water. Hierboven las u al dat wij diner en entertainment combineren, dat is de eerste reden. U kiest ook voor ons, omdat:

  • Wij entertainment op een geheel andere manier aanbieden
  • Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en
  • Diverse dinnershow spelen op een regelmatige basis
  • Waarbij wij u graag en op een leuke manier verwelkomen

Direct reserveren

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die Theater op het Water biedt voor uw personeelsfeest in de omgeving van Hofstad Den Haag? Maak gebruik van het keuzemenu op deze website om meer te lezen en leren. Ook direct reserveren doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over ons theater als uw personeelsuitje in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten