Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Partyschip Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw volgende uitje collega’s familie, en vrienden? Wilt u niet nog een keer naar hetzelfde restaurant met de afdeling, bowlen en daarna steengrillen met de familie en weer hetzelfde eten bij en met vrienden? Dat hoeft ook niet langer! Stap in plaats daarvan aan boord van ons partyschip Utrecht en omgeving die u over de Rotterdamse wateren vaart!

Meer over ons

Door onze naam is het geen verrassing meer, wij zijn daadwerkelijk een theater op het water. Op onze boot worden met regelmaat dinnershows gespeeld waarin professionele en getrainde artiesten optreden. Tegelijkertijd koken ervaren chef-koks een overheerlijk diner en bent u veilig aan boord dankzij onze bemanning. Een bijzondere combinatie van leuke elementen.

Kiezen voor Theater op het Water

Vele mensen gingen u voor met een bezoek aan een van de partyschepen nabij Utrecht van Theater op het Water. Eerder las u al dat wij diner en entertainment op een unieke wijze combineren, dat is de eerste reden. Zij kiezen ook voor ons, omdat:

  • Wij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden
  • Regelmatig diverse dinnershows spelen
  • U persoonlijk verwelkomen

Waarom gaat u voor ons kiezen? Ook dat horen wij graag van u!

Direct reserveren

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die wij u bieden? Wilt u nabij Utrecht aan boord stappen van een partyschip van Theater op het Water? Met behulp van het keuzemenu op deze website leest u meer over ons, onze shows en alle verdere informatie die u wilt lezen. Ook direct reserveren doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over ons theater? Neem dan contact met ons op om met ons in gesprek te raken en een passend antwoord te ontvangen.

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten