image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Locatie informatie

De Shows kunnen op diverse locaties worden uitgevoerd. Ook op uw locatie indien u dit wenst.

Voor de reguliere inschrijfavonden,  zetten we  regulier de volgende locaties in:

Het meeste wordt Eventschip De Ameland ingezet, maar het kan gebeuren dat deze bezet is, of ivm andere redenen niet inzetbaar. Dan zullen wij onze overige locaties inzetten (zie onze algemene voorwaarden). De Ameland is de trots van Partyservice Nederland. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat Partyschip De Ameland uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.

Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, Partyschip De Ameland biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen. Alle sferen passen in de mogelijkheden van De Ameland. Alles kan en mag aan boord van deze spetterende varende locatie.

Het schip beschikt over 3 verschillende dekken. Bij een exclusieve afhuur kunnen de ruimtes geheel naar eigen smaak in te richten, bijvoorbeeld: modern, klassiek, trendy, in thema stijl etc. Alle ruimtes zijn afsluitbaar behalve het videdek. Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst, een spetterende dinnershow op het water tot een spetterend dansfeest. Niets is te gek!

Capaciteit

  • Passagiers 800 gasten
  • Staande recepties en feesten 650 gasten
  • Dinershow zittend 350 gasten
  • Dansfeesten 750 gasten
  • Buffetten 500 gasten

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten