Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Paasdagen brunch rondvaart

Zondag 01 april 1e Paasdag & Maandag 02 april 2e Paasdag: brunch rondvaart

1 en 2 april vieren wij in Nederland en België weer Pasen, maar hoe leuk en uniek is het om Pasen dit jaar op het water te vieren! Vier Pasen met de hele familie op “de Ameland”, want bij ons krijg je buiten een heerlijke brunch, een vaart door de mooiste haven van Nederland ook nog een waanzinnige goodiebag gevuld met de leukste dingen voor jong en oud.

Varen jullie ook mee op 1e en/of 2e Paasdag op “de Ameland”?
Wij bieden een 2,5 uur durende brunchvaart tussen 12.00 en 14.30 uur. Deze vaart is leuk voor jong en oud en geeft jullie het ultieme Paas-gevoel. Vergeet tussen de heerlijke croissants en de lekker Paascake door niet om zo nu en dan door de ramen naar buiten te kijken.

Het paasbuffet:

Broodjes Beleg Extra’s Tot slot
krentenbrood Vleeswarenplateu Paascake dessert van de chef
suikerboord verschillende kaassoorten pastasalade
croissants jam fruitsalade
stokbrood Hagelslag gekookt eitje
zachte broodjes stroop yoghurt
scharreleisalde seizoensoep
gerookte zalm
beenham

Als paasei op de taart krijgt iedere reservering een leuke goodiebag mee naar huis, waarmee deze paasdagen extra leuk worden!

Wat is er inclusief:

  • Een vaartocht over de Rotterdamse rivier
  • Een heerlijke paasbrunch inclusief de hierboven genoemde dranken
  • Een goed gevulde goodiebag

 

Tijden:

11:30 uur Inschepen
12:00 uur Vertrek
14:30 uur Einde vaart

Prijs:

Volwassenen € 42,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 29,50
de allerkleinste mogen gratis mee varen en eten

Ticketverkoop: Klik hier

Locatie:

Partyschip De Ameland. Parkhaven 7, 3016 GM Rotterdam (t.o. de Euromast)

Tickets 1 april

Tickets 2 april

Ticketverkoop: Klik hier

 

Offerte aanvragen

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten