Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

05-10: Oktoberfest Bootsfahrt

Oktoberfest Bootsfahrt, 05 oktober

Het gezelligste Duitse feest vol met pullen bier, partyhits uit de bergen door een echte Duitse Band, de Fa. Hollunder en natuurlijk een echte Duitse foodcorner!  Haal je lederhose en dirndl uit de kast en leer de Duitse party hits uit je hoofd want 05 oktober is het zo ver!

Speciaal voor dit evenement komt de Duitse band Firma Holunder onze kant op om samen met  de DJ  er een spetterende feest van te maken aan boord van Partyschip De Ameland. De dresscode is natuurlijk vanzelfsprekend, dus trek je lederhose uit de kast en je dirndl van zolder! 

 

 

m1oxcv8ajh4j_wd640

Datum: 05 oktober
Tijd: 19:30– 01:00 uur (inschepen 19:30 – 20:00 uur, vertrek 20:00 uur)
Locatie: Partyschip De Ameland
Adres: Parkhaven, 3016 GM Rotterdam
Ticket incl.  buffet vanaf: € 57,50 per persoon
Toegangsticket incl. buffet + voor- en nagerecht € 67,50 p.p.
Dranken op de avond los bij te bestellen, middels munten of van te voren dranken arrangement af te nemen.

Tickets bestellen door hier te klikken 

Om 19:30 uur wordt u hartelijk door het personeel in dirndls en lederhoses van De Ameland ontvangen. Na de schnaps kunt u plaats nemen aan de bierbanken die wij op het schip voor alle gasten plaatsen. Bij ons bedienend personeel kan een bierpul besteld worden. Natuurlijk kan er ook een wijntje of frisje gedronken worden. (consumpties zijn optioneel)

De avond zal van start gaan met een heerlijke (Duitse) maaltijd. We starten met een heerlijke soep uit een broodje (optioneel). Hierna gaan wij over tot de echte Duitse maaltijd. Vanuit een buffet kunnen uw gasten diverse heerlijke bordjes laten samenstellen door de koks. We sluiten de maaltijd af met warme Apfelstrudel met vanille saus, bolletje ijs en besneeuwd met poeder (optioneel).

Na de culinaire invulling kan het feest beginnen! De band Firma Holunder weet wel hoe ze een feestje moeten maken, afgewisseld door de DJ wordt het schip omgetoverd tot één groot feest! Er kan tot in de late uurtjes gedanst worden, maar natuurlijk kan er ook genoten worden van het prachtige uitzicht tijden de rondvaart. Op het Topdek kunt u zich even terug trekken van het feestgesuis om te genieten van de skyline van Rotterdam.

Om ca. 24:00 uur komt er een eind aan het feest. De Ameland keert terug naar de Parkhaven en meert aan. Er is nog tijd om na te kletsen/borrelen. Voor de gasten die de boot willen verlaten is dit ook mogelijk. Om 01:00 uur sluiten we deuren, het einde van een fantastische avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

Tickets bestellen door hier te klikken 

Toegangsticket incl. buffet € 52,50 p.p. 

Toegangsticket incl. buffet + voor- en nagerecht € 62,50 p.p.
Dranken op de avond los bij te bestellen middels munten, of van te voren door dranken arrangement af te nemen

20151010-Firma-Holunder-Band-25-1024x453

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten