Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Menu

Tijdens de dinnershows treft u aan boord een sfeervol culinair plein aan. Indien dit bij het arrangement bij in zit starten we met een uitgeserveerde soep van het seizoen, vervolgens wordt u per tafel door de partymanager uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. Nadat iedere tafel op het schip één keer heeft mogen genieten bent u vrij om zoveel te eten als u wilt. U kunt genieten van heerlijke salades, vis- en vleesgerechten. Na het buffet serveren wij een nagerecht passend bij het seizoen. Indien dit bij het arrangement in zit sluiten wij de avond af met een heerlijk kopje koffie/thee met een lekkernij.

De gerechten.

De culinaire invulling is in het thema van de show en afhankelijk van het aantal gasten aanwezig op de avond. U moet denken aan verschillende culinaire kramen met de heerlijkste gerechten zoals:

  • Broodkraam met diverse soorten brood, botters en bijlage.
  • Salade bar met heerlijke verse slasoorten, garnituren en dressings om zelf uw salade samen te stellen.
  • Diverse Buffet stands met heerlijke warme gerechten zoals; vlees, vis, sidedishes, groentes en garnituren (afhankelijk van thema en seizoen).
  • Dessert buffet, met een waterval aan chocolade, snoeperijtjes en andere heerlijke gerechten om je vingers bij af te likken.

Bijzonderheden

Heeft u last van een allergie, diëten of bent u vegetarisch? Geef dit bij uw reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten