Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

De Havenkroeg Kwis!

De Havenkroeg Kwis op partyschip “de Ameland”

Dé  kwis avond vind plaats op partyschip “de Ameland”.  Deze avond druipt van de actualiteit, dramatiek, competitie en variatie!

In de grote zaal van dit schip bieden wij U geweldig entertainment en natuurlijk onze nieuwe kwis in diverse smaken. U betaalt voor een leuke avond met prachtige prijzen! Kom deze ultieme avond uit met je vrienden, collega’s, vriendinnen, jaargenoten, familieleden of met je hele sportvereniging  beleven op “de Ameland” en laat je testen op je parate kennis door bekende Rotterdammers!  En zie daarnaast ook nog de kekke skyline van Rotterdam! Kijken is weten!

Onder leiding van  Roel Pot, Jack Kerklaan of Johnny Valentino wordt  Het Kennie, Kannie, Kwissie aan elkaar gepresenteerd. Afhankelijk van de presentator aangevuld met anekdotes,  sterke verhalen of  zang.  Altijd luchtig, gevat, adrem, dwars door het midden en recht voor zijn raap.  In 7 Kwisrondes wordt bepaald welk team de winnaar wordt van onze wisselbokaal en daarnaast ook nog  originele prijzen mee naar huis kan nemen! Per avond zullen er 3 cadeaus uit gaan.

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de bar .

Tickets voor deze show te koop voor: € 29,50 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

Actie: Boek voor 10 personen en ontvang de 11de ticket gratis!!  

Data 2018:

 Deze avond is inclusief: 

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 7 speelrondes in diverse categorieën
  • 3 uur durende  vaart door (de havens van) Rotterdam
  • Entertainment van uw Gastheer/Quizmaster
  • Luxe te winnen kado’s

Tijden:

Deuren open: 19:30 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam.
Bestel uw kaarten nu hier!

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Kennie, Kannie, Kwis valt onder het entertainment. Drankjes en Hapjes zijn exclusief.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Op 4 juni hebben met vrienden en familie onze 40 jarige bruiloft gevierd op de Ameland. We hebben een geweldige avond gehad met de sterren aan de Maas. Geweldig entertainment en super vriendelijk personeel, een avond om nooit te vergeten . Bedankt namens Familie van Dongen
Grė van Dongen

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten