Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Jukebox Show

Jukebox Show

De Jukebox Show staat voor 100% succes garantie. De Jukebox draait in ieder gewenst thema de grootste hits op verzoek. De basis van de show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’, een super foute entertainende DJ.

De cast van de show-/feestavond bestaat uit: Tony Casanova (DJ), een zangeres, een zanger en twee danseressen.

Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waarin Tony staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland.

De show begint met een swingende opening waarna ‘Tony’s Angels’ de zaal in gaan met verzoekkaartjes. Uiteraard probeert Tony op zijn kenmerkende wijze aan de meeste verzoekjes te voldoen. Live optredens van onze zanger en zangeres, hilarische spelletjes, een volle dansvloer, een foto herinnering en vele andere vermakelijke momenten.

Er zijn 3 foodstations aanwezig

Kom met uw vrienden, familie of uw bedrijf en beleef samen deze fantastische avond.

TIJDEN:

20:00 uur Inschepen
20:30 uur Varen
23:30 uur Einde

PRIJS: 

– Ticket inclusief eten & drankenarrangement € 74,50 all-in
– Ticket inclusief eten & exclusief drankenarrangement € 54,50 all-in

(let op: ieder gezelschap kan maar één van beide drankenarrangementen bestellen!)

Bestel tickets

DINER

Soepstation:  uitgeserveerd aan tafel

Maissoep

Kippensoep

Stokbrood en boter op tafel in mandjes

 

Satéstation:

Kipsaté met pindasaus en kroepoek

Witte rijst

Gebakken uitjes en atjar

 

Amerikaansstation:

Pizza Hawaii

Hamburgers met gebakken uien

Broodje hotdog met cheddar cheese

Friet

 

Bittergarnituur: diverse fastfood snacks

DATA 2017/2018

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten