Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Historie

“Het ontstaan”

Vanuit de inspiratie en zoeken naar een aanvulling op het uitgaan in Rotterdam kwam Johan van der Linde op een unieke combinatie van horeca, entertainment en varen; de dinner theatershow. Dit concept is verder uitgewerkt en verfijnd en in oktober 2006 werd de eerste show gelanceerd.

Of de combinatie van dineren met theater, animatie en varen in Rotterdam dan wel in Nederland zou aanslaan bleef de grote vraag. Met het schip, voeren we de show op, waar er maar één mogelijkheid is om af te meren. Het antwoord blijkt na het begin in 2006 een volmondig “ja” te zijn.

Sinds de start in 2006 mogen we jaarlijks een kleine 8000 gasten verwelkomen tijdens onze dinnershows alleen al via de geplande agenda data’s. Zoals u zult lezen in het gastenboek naar volle tevredenheid. Ook u verwelkomen wij graag aan boord van Partyschip De Ameland. Wij garanderen u een geweldige avond uit!

Met onze ervaring sedert 1983 in de Horeca, Catering en Entertainment kunnen wij garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Theaterophetwater is een onderdeel van Partyservice Nederland:

Onze overige producten/diensten:

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten