Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Hans Kazan Show

De goochelaar & de gek

Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn staat op het podium samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn.

Dat zorgt voor een wervelwind aan interactie, verbluffende magie en veel humor.

De verbijsterende acts van Hans Kazàn worden op hilarische wijze onderbroken door Steven. Dat zorgt voor onverwachte situaties en héél veel lachsalvo’s.

De goochelaar & de gek is een uniek theaterprogramma waar het plezier vanaf spat!

TIJDEN:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Varen
22:00 uur Einde

PRIJS:

– Ticket inclusief drankenarrangement € 99,50
– Ticket exclusief drankenarrangement € 79,50

(let op: ieder gezelschap kan maar één van beide drankenarrangementen bestellen!)

Bestel tickets

HAPJES

Borrelgarnituur op tafel

Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.

Losse verkoop:

Panini pesto kip / Panini ham&kaas

Broodje kroket / Broodje frikandel

Pistolet zalm / Pistolet carpaccio

DATA 2019

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten