Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

GlamourShow met bingo op de Maas!

Glamour Show op een partyschip

Dé  glamourshow met gratis bingoronde’s vindt plaats op een partyschip. Dit unieke partyschip vertrekt van de Parkhaven, onder de Euromast,  in Rotterdam!  In de grote zaal van dit schip bieden wij u geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor een leuke rondvaart met Glamourshow, de bingo met prachtige prijzen is gratis en onderdeel van het entertainment! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven op ons schip en zie naast het  enerverend entertainment ook nog de fabuleuze skyline van Rotterdam! ( u betaald voor de rondvaart, het entertainment is gratis)

 

 

Onder leiding van Johnny Valentino wordt de Glamourshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal de hele avond zingen, presenteren en vermaken,  Er zijn 7 gratis bingo rondes waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus gratis weggegeven worden. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee!

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de gratis cadeaus.

Wellicht ten overvloede, maar het is gedurende deze avond niet toegestaan om eigen dranken of hapjes aan boord te nuttigen tijdens de vaart.

Tickets voor deze rondvaart met gratis entertainment te koop voor: € 39,95 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

Actie: Boek voor 10 personen en ontvang de 11de ticket gratis!!  

DATA 2018 & 2019

 Deze rondvaart is inclusief: 

  • 3 uur durende  rondvaart door (de havens van) Rotterdam
  • met gratis:
  • Ontvangst met een glas prosecco
  • gratis bingo als onderdeel van de entertainment show
  • Rondgang met zoete snacks
  • Entertainmentshow van Johnny Valentino
  • Leuke kraampjes met “dames artikelen”

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam.
Bestel uw rondvaart kaarten nu hier!

LET OP!  U boekt en betaald voor een ticket voor de Rondvaart. De Glamourshow valt onder het gratis entertainment.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten