Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Glamour bingo op de Maas!

Glamour bingoshow op partyschip “de Ameland”

Dé  bingo avond vind plaats op partyschip “de Ameland”. Dit unieke partyschip vertrekt van de Parkhaven, onder de Euromast,  in Rotterdam!  In de grote zaal van dit schip bieden wij U geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor een leuke Glamour bingoshow met prachtige prijzen! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven op “de Ameland” en zie naast een enerverend entertainment ook nog de fabuleuze skyline van Rotterdam! 

 

 

Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee!

Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.

 

Tickets voor deze show te koop voor: € 29,50 per persoon.

Bestel uw kaarten nu hier!

Actie: Boek voor 10 personen en ontvang de 11de ticket gratis!!  

DATA 2018:

 Deze avond is inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • 3 uur durende  vaart door (de havens van) Rotterdam
  • Rondgang met zoete snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Luxe te winnen kado’s
  • Leuke Standjes met “dames artikelen” in  een aparte ruimte in het Pompgebouw.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven 20 , 3016 GM Rotterdam.
Bestel uw kaarten nu hier!

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten