Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

16 december Kerstfeest op De Ameland

Op 14, 15 en 16 december organiseert partyschip De Ameland net voor de kerstdagen een kerstfeest aan boord het ons schip. Op deze manier kunt u samen met uw partner, familie, vrienden of collega´s het afgelopen jaar feestelijk afsluiten! De Ameland wordt tijdens de december kerstmaand omgetoverd tot een sfeervolle en originele locatie omgetoverd.

Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap al klaar. Deze avond is er spectaculaire dinershow voor u opgezet in kerststijl. Een avond vol dans, zang en cabaret. Daarnaast kunt u genieten van overheerlijke culinaire invulling speciaal door onze chefkok samengesteld. Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

 

Offerte aanvragen

 

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
24:00 uur Einde avond

 

Prijs:

Volwassenen € 42,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 29,50

 

Ticketverkoop:
14 december 
15 december
16 december

 

Locatie:

Partyschip De Ameland. Parkhaven 7, 3016 GM Rotterdam (t.o. de Euromast)

 

Kerstdiner invulling:

Amuse: Amuse lepel met eendenlever en gekarameliseerde appel

Voorgerecht: Salade van gerookte ganzenborst met winterse groente geserveerd in een glas

Buffet koud:
– Bietensalade met een rillette van eend
– Salade van aardappel uit de Hoeksche waard met Zeeuws spek en walnoten
– Schaal met wild paté en veenbessen compote
– Koude schotel met pennenpasta, gerookte zalm en gemarineerde mozzarella
– Rauwkost salade met dressing
– Diverse soorten brood met roomboter

Buffet warm:
– wildburger met appel en gebakken uien
– Kippendij met kastanje, spek en abrikoos
– Wildstoof van diverse soorten wild.
– Puree van zoete aardappel
– Stoof van groene kool met ras el hanout
– Stoofpeertjes

Dessert: Glaasje met een bavarois van kaneel en peer

Bittergarnituur: Later op de avond zullen wij een smakelijke warme bittergarnituur serveren

 

Ticketverkoop:
14 december 
15 december
16 december

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten