Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinnershow Miami Moonlight

Dinnershow Miami Moonlight

Een avondvullend programma met entertainment, heerlijke gerechten, een top entertainer en een swingende afterparty! Tijdens dit swingende diner kunt u ook nog genieten van de prachtige rondvaart die wij zullen maken. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is! Uiteraard kun je wel altijd genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Ook zul je versteld staan van de bedrijvigheid op het water.

Wally zal u trakteren op een swingende avond. Hij vult de avond met zijn swingende repertoire van jazz, soul en Rock and Roll. Samen met zijn trouwe geluidsman/DJ zorgt hij voor een spetterende avond. Sfeervolle swing nummers afgewisseld met uptempo Rock’n’Roll, waarbij het publiek standaard aan het dansen slaat.

Ondertussen kun je genieten bij allerlei food-stations op ons sfeervolle partyschip.

Offerte aanvragen

TIJDEN: 


19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
23:00 uur Afterparty
23:15 uur Einde

DINER:

Foodstation  1       nasi, sate, zoet zure kip, chineese groentemix, atjar, kroepoek, gebakken uitjes

Foodstation  2       beenham aan buffet gesneden, honig mosterd saus, oma”s gehaktbal, aardappel gratin en diversen rauwkosten

Foodstation  3       groente lasagne, aardappelsalade , waldorfsalade, peulvruchten salade, couscous salade, brood en smeersels. (alles vega)

PRIJS:

– Ticket exclusief drankenarrangement €59,50
– Ticket inclusief drankenarrangement € 79,50

LOCATIE:

Partyschip De Ameland of de Ms Brandaris. Parkhaven 7, 3016 GM Rotterdam (t.o. de Euromast)

TICKETVERKOOP: Klik hier

 

DATA 2018 / 2019:

 

Offerte aanvragen

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten