Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Show met Ben Cramer & Nick Jefferson

Show met Ben Cramer & Nick Jefferson

Het avondvullende programma wordt gebracht door Ben Cramer, bekend van vele hits, musicals en tv programma’s en de zanger/pianist Nick Jefferson.

Een gevarieerder programma dan dit is er niet in deze vorm ! Nick is een begaafd toetsenist gezegend met een wel zeer brede stem en een evenzo gevarieerd repertoire, waarbij hij de artiesten feilloos imiteert achter zijn spierwitte vleugel.

Kent u deze nog ..nog..nog..?

Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes.

De 2,5 uur durende show wordt gebracht door de bekende zanger Ben Cramer, welke uiteraard zijn hits zal vertolken, en zanger/pianist Nick Jefferson.

Ben Cramer kennen we natuurlijk allemaal van o.a. De clown, zai zai zai, zijn deelname aan het Eurovisie songfestival en natuurlijk van zijn rollen in vele musicals, zoals de Phantom of the opera. Buiten zijn eigen hits zal Ben de prachtigste liedjes zingen die iedereen herkend, waaronder musicalrepertoire, Frank Sinatra en Tom Jones en vele andere.

Nick Jefferson is een zanger pianist met het vermogen vele stemmen te imiteren.

Zo komt ineens Robbie Williams voorbij, André Hazes, Elton John , Tom Jones en vele andere artiesten , die vertolkt worden door Nick vanachter zijn spierwitte vleugel. ( en soms er voor )

Ben en Nick wisselen elkaar muzikaal af, maar en zingen samen ook de mooiste duetten.

Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen de liedjes mee zingt.

Met de muzikale quiz kunnen jullie je kennis van onze muziekgeschiedenis op peil houden . “Raad het lied of intro”. Komische situaties, parodieën, mooie en vrolijke liedjes, medleys en duetten.

TIJDEN:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Varen
22:45 uur Einde

PRIJS: 

– Ticket inclusief drankenarrangement € 99,50
– Ticket exclusief drankenarrangement € 79,50

(let op: ieder gezelschap kan maar één van beide drankenarrangementen bestellen!)

Bestel tickets

HAPJES

Borrelgarnituur op tafel

Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.

Losse verkoop:

Panini pesto kip / Panini ham&kaas

Broodje kroket / Broodje frikandel

Pistolet zalm / Pistolet carpaccio

DATA 2019

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten