image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Stookolie & Dreams

Het personeel snapt er niet van, waarom vaart het schip toch zoveel, waarom komen de mensen toch steeds weer terug naar de Ameland? Daar waar het publiek spreekt over heerlijk eten, feest en klasse, ontdekt het personeel niets anders dan kou, stof, vuil en verveling. Al jarenlang zitten zij in een sleur, vastgeroest aan het dek, in de machinekamer, chagrijnig werkend op de automatische piloot…

Maar… zij zullen in de huid kruipen van een bekende Nederlander en wereldberoemde artiesten… niet langer eenzaam zinfen in de stookruimte maar op de grote bühne in de grote zaal aan boord.

U kunt het ervaren, door mee te gaan op deze ontdekkingstocht van zang en dans in de schijnwerpers. Hopelijk kunt u met uw enthousiasme de bemanning eens goed wakker schudden

Stookolie en Dreams is een spectaculaire feestshow, zoals u van ons gewend bent. Een avond van onbezorgd feesten en genieten, de knop om en onderga die lach!

Tijden

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting de Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van De Ameland.

Arrangement

De Stookolie show is € 79,50 per persoon
De Stookolie & Dreams XXL show is € 95.00 per persoon
Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 (minimaal 2) en
€ 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

  • Ontvangst met Welkomstcocktail en Amuse
  • Brood met kruidenboter
  • Soep
  • Warm – koud buffet
  • Dessert
  • Koffie/thee met friandises
  • Entertainment
  • Havencruise

Klik hier voor meer informatie over het drankenarrangement.

Interesse? Bestel dan bovenaan direct tickets of vraag voor een arrangement op maat een offerte aan. Bij vragen kun neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten