Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinnershow Leiden

Bent u op zoek naar een unieke belevenis voor uw volgende bedrijfsuitje, familiereünie of een andere belevenis? Wat de aanleiding ook is, onze dinnershow in de omgeving van Leiden biedt u een bijzondere avond uit.

Theater op het Water

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater, daar komt ook onze naam vandaan. Niet alleen zijn wij een theatergezelschap, wij zijn ook culinair onderlegd en ervaren zeelui. Deze bijzondere drie-eenheid zorgt voor een unieke belevenis bij al onze gasten.

Dinnershows

Bij onze dinnershows kunt u genieten van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair festival voor te schotelen. Wij bieden u dan ook een varend theater met mogelijkheid tot diner. Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen programma en sfeer. De volgende vier shows zijn rasechte Theater op het Water-klassiekers:

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten