Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinervaart

Heerlijk uit eten… Sfeervol dineren aan boord van een van onze passagiersschepen.

Vanaf 19:15 uur is inscheping en om 19:30 uur vertrekt de boot voor het maken van een tocht door de Rotterdamse wereld haven om u eens een andere kant van Rotterdam te laten zien.

Na afvaart serveert de bemanning een voorgerecht aan tafel. Voor het hoofdgerecht en dessert wordt u uitgenodigd aan de buffettafels en is er een ruime keuze uit diverse gerechten.

Om 22:00 uur meert de boot weer af bij de parkhaven, midden in de stad en tegenover de Euromast. Na deze heerlijke cruise kunt u nog even de stad bezoeken en zelf ervaren waarom Rotterdam zo’n gezellige stad is.

Elke maand staat het dinerbuffet in het teken van een speciaal thema. In de maand .. is dat … Tijdens de boottocht …..

Bijvoorbeeld:

Wij serveren een voorgerecht aan tafel

Vitello Tonnato
Mini-broodjes & focaccia
Roomboter & Kruidenboter

Hoofdgerecht in buffetvorm

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een waterkerssaus
Parelhoen suprême met een truffelsaus
Pommes gratin
Fettucini met verse groeten
Salade

Dessertbuffet

Mousse au Chocolat
Verse fruitsalade
Crème Brulee
Kaasplateau

Prijs:

Volwassenen: € 49,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 12 jr: € 29,75 p.p.

Drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs en deze kunt u contact afrekenen nar afloop van de tocht. U kunt er ook voor kiezen voor een standaard drankenarrangement á € 19,50 p.p.

U kunt er ook kiezen voor een speciaal wijnarrangement. Bij inscheping schenken wij een glas Cremant de Bourgogne en tijden het diner de selecteerde wijnen door het wijnhuis Jan van Breda. Bij het dessert schenken wij een dessertwijn en bij het kaasplateau een glaasje Late Bottled Vintage port.

Uiteraard worden ook alle andere drankjes (excl. buitenlands gedestilleerde dranken) onbeperkt geschonken. De prijs van dit speciale drankenarrangement bedraagt € 28,50 p.p.

Periode Datum Thema
Mei Lente cruise
Juni Asperge cruise
Juli Streekgerechten cruise
Augustus Tapas cruise
September Wijn en Spijs cruise
Oktober Herfstcruise
November Wilde gerechten cruise
December Wintercruise

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten