image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

De Wereldhavendagen Rotterdam 2018

De Wereldhavendagen in Rotterdam zijn ieder jaar weer een spektakel.  Wilt u dit jaar de Wereldhavendagen bekijken vanaf ons partyschip met eten en entertainment? Theater op het Water maakt dit mogelijk tijdens de Wereldhavendagen op 8 september.

Een avond met heerlijk buffet, drankjes en fantastisch live-entertainment. De band “ after touch”  maakt er sowieso een feestje van.  Daarnaast is er ook nog Table magic en liggen we op de 1e rij bij het mooie vuurwerk van de Wereldhavendagen.

Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje en op de tafels liggen bakjes met nootjes klaar voor de lekkere trek.

Daarna openen wij het onderstaande buffet:

Koud:

Pasta salade met pesto, rucola en pijnboompitjes
Schaal met serranoham en meloen
Pepermakreel en garnaaltjes met cocktailsaus
Rauwkost saladebar met diverse soorten garnituren en een frisse dressing
Assortiment vers afgebakken brood
Roomboter en kruidenboter

Warm:

Rundvlees in een romige truffelsaus
Tongrolletjes met zalm in een kreeftensaus
Gebakken krielaardappeltjes
Wilde rijst met citroen
Roergebakken verse seizoensgroenten

Dessert:

Glaasjes chocomousse en panna cotta met roodfruit

19:30 inschepen
20:00 varen
23:45 afmeren

U betaald €57,50 voor:
– Vaart
– Buffet
– Entertainment

U betaald €77,50 voor:
– Vaart
– Buffet
– Drankjes
– Entertainment

Tickets

Over de Wereldhavendagen in Rotterdam

De Wereldhavendagen is een groot en nautisch evenement in de grootste haven van Nederland, de haven van Rotterdam. Doel van de Wereldhavendagen is om geïnteresseerden meer te leren over de Rotterdamse haven en verschillende boten. Dit kijkje achter de schermen krijgt u door opengestelde schepen te bezoeken, demonstraties op het water te bekijken en presentaties van havenbedrijven te beluisteren. Ook kunt u excursies in de haven volgen. Uw bezoek aan de wereldhavendagen maakt u natuurlijk af bij Theater op het Water.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een uniek theatergezelschap. Niet alleen bieden wij u vermakelijke toneelstukken, maar deze bekijkt u tijdens een heerlijk diner. Op het water! De dinnershows zijn interactief en u weet niet wat u overkomt! Neem contact met ons op te reserveren, ook tijdens de Wereldhavendagen in september

Direct reserveren

Maakt u de Wereldhavendagen in 2018 mee en sluit u deze op een bijzondere manier af? Wilt u direct reserveren bij Theater op het Water en zo uw boot- en havenervaring vergroten en zelfs compleet maken? Neem in dat geval contact op te boeken.

Wereldhavendagen Rotterdam

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten