image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

De Wereldhavendagen Rotterdam 2016

De wereldhavendagen in Rotterdam hebben ieder jaar een ander thema. Dit jaar is het thema nog niet bekend voor de jaarlijks opendag van de Rotterdamse haven. Is uw droom een bezoek brengen aan een echt partyship met eten en entertainment? Theater op het Water laat deze droom uitkomen, ook tijdens de Wereldhavendagen van 2 tot en met 4 september in Rotterdam.

Over de Wereldhavendagen in Rotterdam

De Wereldhavendagen is een groot en nautisch evenement in de grootste haven van Nederland, de haven van Rotterdam. Doel van de Wereldhavendagen is om geïnteresseerden meer te leren over de Rotterdamse haven en verschillende boten. Dit kijkje achter de schermen krijgt u door opengestelde schepen te bezoeken, demonstraties op het water te bekijken en presentaties van havenbedrijven te beluisteren. Ook kunt u excursies in de haven volgen. U bezoek aan de dagen maakt u natuurlijk af bij Theater op het Water.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een uniek theatergezelschap. Niet alleen bieden wij u vermakelijke toneelstukken, maar deze bekijkt u tijdens een heerlijk diner. Op het water! De dinnershows zijn interactief en u weet niet wat u overkomt! Neem contact met ons op te reserveren, ook tijdens de Wereldhavendagen in september

Direct reserveren

Maakt u de Wereldhavendagen in 2016 mee en sluit u deze op een bijzondere manier af? Wilt u direct reserveren bij Theater op het Water en zo uw boot- en havenervaring vergroten en zelfs compleet maken? Neem in dat geval contact op te boeken.

Wereldhavendagen Rotterdam

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten