Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dagtocht Kerstmarkt Dordrecht

Grote kerstmarkt met ca. 250 kraampjes.

Inschepen: 11:00 uur
Vertrek: 11:30 uur
Aankomst in Dordrecht: 13:00 uur en vertrek uit Dordrecht: 16:30 uur.
Terugkomst: 18:30 uur

Vaartocht vanuit Parkhaven Rotterdam, via Oude Maas naar Dordrecht. Terugreis over de Noord langs Kinderdijk, Nieuwe Maas, Ridderkerk, Bolnes, Oude IJsselmonde, Skyline Rotterdam stad, Rotterdamse haven, Schiedam, Vlaardingen en uiteindelijk weer terug naar Parkhaven Rotterdam.

Deze prachtige vaartocht is inclusief:
Ontvangst: 2 x koffie met apfelstrudel, erwtensnoepmaaltijd op de heenreis en een koud /warm buffet en een ijs dessert op de terugreis, live music, excl. overige drankjes.

volwassenen: € 55,00

kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar: € 26,25

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten