Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Brunch Rondvaarten

Buiten onze avond arrangementen bieden wij u ook brunch tochten aan speciale dagen zoals tijdens de Paasdagen, Pinksteren, Vaderdag en Moederdag. Aan boord kunt u dan genieten van een feestelijk brunch met rondvaart van 2,5 uur. Daarnaast organiseren wij ook rondvaarten naar de Europoort en de Tweede Maasvlakte vanuit Hoek van Holland. Klik op de link voor meer informatie over de inhoudt van het arrangement.

 

 

Indien u nog vragen heeft kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@partyservice.nl.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten