Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

30 September: Blues Waves

Op zondag  30 September  2018 vaart hij weer uit. Vanuit Dordrecht in de richting van Rotterdam en weer terug de ‘Dordse Blues Cruise’.

Blues Waves… Dordse Blues Cruise vanuit de Bomhaven te Dordrecht is een jaarlijks terugkerende partyvaart op partyschip De Ameland.

9 juli 2016 was de eerste editie van de Blues Waves Cruise te Dordrecht. Vorig jaar 8 juli 2017. Dit jaar gaan we naar September:  Zondag 30 september 2018!

Op deze Cruise zullen 4 verschillende bands optreden op  2 verschillende podia.  De Line Up wordt in maart bekend gemaakt.

Vooralsnog een terugblik op de line-up van 2017: The Sunset Travelers, The Veldman Brothers, Slapback Johnny en Colonel Jetski.

The Veldman Brothers
Sunset Travelers

 

 

 

 

 

 

Giles Robson Band

Wie een praatje wil maken met de kapitein is welkom in de stuurhut en er is natuurlijk catering aan boord. Oud en vertrouwd, maar toch ook weer nieuw. Een traditioneel avond uit voor de ware muziek liefhebber.

Bestel uw kaarten nu hier

 

Tijden:

Inschepen: 14:00 uur
Vertrek: 15:00 uur
Einde: 20:00 uur

Prijs: 

Early bird tickets: € 27,50 per persoon (50 beschikbaar)
Regular tickets: € 29,50 per persoon

Locatie: 

Partyschip De Ameland.
Inschepen bij de Bomkade 1 in Dordrecht 

 

Bestel uw kaarten nu hier

 

Een terugblik:

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten