Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Blues Waves: 30 September 2018

Op zondag  30 september 2018 is het weer tijd voor de Dordtse Blues Cruise genaamd Blues Waves. Varend over de rivieren onder het genot van geweldige blues! Met twee podiums en vier bands ben je verzekerd van gezellige middag en avond.

Partyschip de Ameland

De Blues Waves vind plaats op partyschip de Ameland. De Ameland heeft plaatst voor 800 gasten! We zijn aangemeerd in de Bomhaven van Dordrecht en varen deze middag richting Rotterdam.

3e editie

Wat in 2016 begon is uitgegroeid tot een jaarlijks terug kerend evenement. 2018 is de derde editie van Blues Waves. Mis het niet! Noteer 30 september in je agenda of koop alvast tickets.

Line up

Er zijn twee podiums waarop de band optreden. Tijdens Blues Waves 2018 treden de volgende bands op:

  • Giles Robson Band
  • Grunting Pigs
  • The Juke Joints
  • Fixxxman & Friends
Bestel tickets!

 

Tijden

Inschepen: 14:00 uur
Afvaart: 15:00 uur
Terug op de Kade: 20:00 uur

Eten aan boord

Tijdens de spectaculaire vaart is het mogelijk om een hapje te eten aan boord. Je kunt je tickets kopen inclusief:

  • Dinermaaltijd Sate met friet of nasi
  • Dinermaaltijd Hamburger met friet
  • Dinermaaltijd Kip zoetzuur met nasi


Sfeerimpressie Blues Waves 2016

 

Bekijk de website van Blues Waves >

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten