Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

29 September: Blues Waves

Op vrijdag  29 September  2018 vaart hij weer uit. Vanuit Dordrecht in de richting van Rotterdam en weer terug de ‘Dordse Blues Cruise’.

Blues Waves… Dordse Blues Cruise vanuit de Bomhaven te Dordrecht is een jaarlijks terugkerende partyvaart op partyschip De Ameland.

9 juli 2016 was de eerste editie van de Blues Waves Cruise te Dordrecht. Dit jaar 8 juli 2017. Volgend jaar gaan we naar September: Vooralsnog: vrijdag 29 september 2018!

Op deze Cruise zullen 4 verschillende bands optreden op maar liefst 3 verschillende podia. Hierbij de Line Up: The Sunset Travelers, The Veldman Brothers, Slapback Johnny en Colonel Jetski.

The Veldman Brothers
Sunset Travelers

Wie een praatje wil maken met de kapitein is welkom in de stuurhut en er is natuurlijk catering aan boord. Oud en vertrouwd, maar toch ook weer nieuw. Een traditioneel avond uit voor de ware muziek liefhebber.

Bestel uw kaarten nu hier

 

Tijden:

Inschepen: 19:00 uur
Vertrek: 20:00 uur
Einde: 01:00 uur

Prijs: 

Early bird tickets: € 27,50 per persoon (50 beschikbaar)
Regular tickets: € 29,50 per persoon

Locatie: 

Partyschip De Ameland.
Inschepen bij de Bomkade 1 in Dordrecht 

 

Bestel uw kaarten nu hier

 

Een terugblik op de versie van vorig jaar:

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten