Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Bedrijfsuitje Schiedam

Bent u op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje dat het jaarlijkse avondje bowlen of steengrillen doet vergeten? Bent u ook nog eens op zoek in de buurt van Schiedam? Kies dan voor een dinnershow van Theater op het Water, inclusief diner op een heus partyschip..

Soorten shows

Wij bieden vier diverse soorten shows aan, ieder met een eigen verhaal dat onze gasten op een andere manier aanspreekt. Wij bieden de volgende vier shows aan, die allen geschikt zijn voor bedrijfsuitjes:

Meer over onze vier shows, leest u hier.

Volledige belevenis ondergaan

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in ons eigen varend theater. De combinatie van theater en diner op een schip, is een bijzondere avond uit en geeft onze gasten de mogelijkheid achterover te leunen en deze belevenis volledig te ondergaan.

Reservering maken

Wilt u samen met uw collega’s voor een memorabel bedrijfsuitje in en rondom Schiedam kiezen? Dan zijn de shows van Theater op het Water de invulling van het uitje waar u naar zoekt! U kunt kiezen voor het reserveren van een aantal stoelen tijdens één van onze vaste shows of zelf de invulling kiezen bij groepen vanaf 100 personen. Heeft u een vraag of opmerking voor u een reservering plaatst? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten