Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Bedrijfsfeest in Rotterdam gezocht?

Heeft u genoeg van de bedrijfsuitjes, verjaardagen op de bowlingbaan of barbecue met de buurt die wel gezellig zijn, maar waar u vooraf al weet wat er gaat gebeuren? Kies dan voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum in of nabij Rotterdam en geniet van de unieke beleving die Theater op het Water u geeft.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen theater, gebouwd op een heuse boot. Een bijzondere locatie die ons de mogelijkheid biedt om onze gasten een echt bijzondere belevenis te geven en onze theaterstukken op een unieke wijze te spelen spelen. Alles wordt voor u geregeld, het diner maakt deel uit van de totale ervaring. Het enige dat u hoeft te doen is achterover zitten en ontspannen.

De dinnershows

Bij onze dinnershows gaat u naar huis met een unieke belevenis in uw achterzak. Een belevenis die bestaat uit drie aspecten: een leuke voorstelling die op een boot wordt gespeeld en waarbij u een heerlijk diner krijgt geserveerd. Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Zo bieden wij de volgende vier dinnershows aan:

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het zelf mogelijk om de invulling van uw bezoek samen met ons uit te zetten.

Zelf meevaren en mee lachen?

Wilt u binnenkort zelf met ons meevaren en mee lachen tijdens uw bedrijfsfeest in of nabij Rotterdam? Op onze website kunt u een offerte op maat aanvragen via ons offerte formulier, daar kunt u ons op de hoogte brengen van uw wensen en dan nemen wij spoedig contact met u op.
Heeft u een vraag of een opmerking dan kunt u contact met ons opnemen via het contactcontact formulier, of ons bellen op 0900 – 2353337. Met de knop “Bestel hier uw kaarten” bovenaan deze pagina kunt u direct kaarten bestellen voor één van onze dinnnershows. Hopelijk tot snel!

Bedrijfsfeest Rotterdam

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten