Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

André Hazes sing along show

André Hazes sing along show

Het leukste mee zing feest van Nederland

Tijdens deze tribute aan Andre Hazes worden zijn songs live gezongen door de veel geboekte performer/zanger en imitator Nick Jefferson.

Een perfect gelijkende stem imitatie, zodat het lijkt of André er zelf staat.

Nick Jefferson is een ras entertainer en wordt niet voor niets één van de beste stem imitators van Nederland genoemd. Alle teksten worden geprojecteerd op ene groot scherm, dus niet meezingen is geen optie.

De winnaar –de ultieme Hazesfan- krijgt een passende prijs.

Duet: Hazes heeft in zijn leven o.a. duetten gezongen met Paul de Leeuw en Gerard Joling. Eén van de gasten wordt uitgenodigd om in de rol van Paul of Gerard een duet mee te zingen en uiteraard mag ook het voltallige publiek weer meedoen !

De vlieger, Bloed zweet en tranen, Ik meen ‘t, Geef me je angst, Kleine jongen, Uit m’n bol en andere lekkere meezingers van de bovenste plank.

Uiteraard wordt het gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje, bakkebaarden en het ongeëvenaarde stemgeluid van Nick is het nét of André weer even terug is !!

TIJDEN:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Varen
23:00 uur Einde

PRIJS: 

– Ticket inclusief buffet & drankenarrangement € 74,50
– Ticket inclusief buffet & exclusief drankenarrangement € 54,50

(let op: ieder gezelschap kan maar één van beide drankenarrangementen bestellen!)

Bestel tickets

DINER

1 foodstations met:

Mini burgers met broodje, gebakken uien en sauzen

Broodje bal met sauzen

 

1 foodstation met:

Friet met stoofvlees

Kipsaté met pindasaus

 

Nagerecht:

Bierglas met ananas bavarois en kokosroom

 

Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een flinke schaal met bitterballen met mosterd rond laten gaan

DATA 2019

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten