Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

27 okt. “Sterren aan de Maas” Oktoberfesteditie

Zaterdag 27 oktober Oktoberfest

 

 

 

Onze “Sterren aan de Maas” show geheel in Oktoberfest thema!

Uw gastheer en Gastvrouw Michèl en Ann serveren met hun klasse, vreindelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn.

U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meerzangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Daarnaast vind U dagspecialiteiten op de menukaart die speciaal voor U enkel op deze bijzondere avond worden geserveerd. Naar eigen smaak kan  zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu geserveerd worden uit onze muzikale sterrenkeuken.

Dus help, doe, zing en dans mee op een muzikaal menu naar uw keuze, kies smaakvolle gerechten die U wilt horen en verdien een ster voor partyschip “de Ameland”!

Uiteraard is aankleding, het buffet en onze gastheer en gastvrouw in passende “Oktoberfest”-stijl. U ook?

Offerte aanvragen

Dinnershow MichelAnn op De Ameland. Partyservice. Foto Marco De Swart

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
24:00 uur Einde avond

Prijs:

– Ticket inclusief Hollands drankenarrangement € 84,50 all-in
– Ticket inclusief Buitenlands drankenarrangement € 94,50 all-in

TICKETVERKOOP: Klik hier

In het arrangement:

  • Duits voorgerecht: Wurstelsuppe / Fritatensuppe
  • Warm en koud Duits Buffet:
  • Wurstelsalade, Komkommersalade, Kartoffelsalade, Gemengde sla,  Poesta garnituur, Wittekoolsalade met komijn, Grüne bonen salat
  • Kaiserbroodjes en schwartzbrood en roomboter
  • Plateau met ardenner- of schwarzwalder ham met garni.
  • Schweinebraten, met uien in eigen jus, Bratwurst, Tiroller Gröstel, Mini Wienerschnitzel met citroen en jam, Rosti-rondjes, Witte Rijst en Diverse warme groenten
  • Dessert: Appelstrudel met ijs en slagroom
  • Bittergarnituur
  • Live entertainent
  • Havencruise

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten