Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

19 juni Vaderdag cruise

zondag 19 juni Vaderdag cruise

Ook zo’n zin om je vader te verrassen met Vaderdag? Vaar dan op zondag 19 juni 2016 mee met de Vaderdag brunchvaart op het mooie Rotterdamse schip ‘de Ameland’. Wij bieden je een heerlijke brunch aan in een ontspannen sfeer met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Je kunt genieten van onze toetsenist Hugo van Ringelenstijn die je tijdens deze brunch zal vermaken met zijn muzikale talent.

Tijden

Vanaf 11:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 12:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline.
Om 15:00 uur is het einde van een fantastische rondvaart aan boord van De Ameland.

Arrangement

Deze brunch bedraagt voor volwassenen € 45,- en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar €30,-. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment, de brunch en non-alcoholische dranken. Uitgebreide brunch met heerlijke gerechten. Dit is exclusief € 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

  • Uitgebreide brunch
  • Live entertainment
  • Prachtige havencruise
  • Non- alcoholische dranken*

* De gedurende rondvaart kunt u drankjes bestellen zoals koffie, thee assortiment, (karne-)melk, jus d’orange, appelsap, overige frisdranken en karvan cevitam voor de kleintjes.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten